Miten voimme auttaa?

Riitta Haapanen

Perustaja

 

Riitta on kokenut ja liiketoimintalähtöinen vastuullisuusosaaja. Riitta on toiminut eri toimialoilla johto- ja kehitystehtävissä mm. vastuullisuuden ja EHSQ-toiminnon parissa. Hänellä on usean vuoden johtoryhmäkokemus ja näyttöjä onnistuneesti läpiviedyistä muutoshankkeista. Ympäristöasioiden lisäksi erilaiset sosiaalisen vastuun kysymykset sekä yhteiskunnalliset teemat kuuluvat Riitan vahvuuksiin. Yritysvastuun raportointiin liittyvät projektit ovat myös Riitan erityisosaamista. Vuodesta 2017 lähtien hän on tuottanut yrityksille palveluita oman yrityksensä Provas Oy:n kautta. Provaksen asiakkaita ovat olleet mm. Finavia, Realia, L&T ja Luona.

Riitta.haapanen@kieriva.fi
050 385 0805

Riikka Kinnunen

Perustaja

 

Riikka on kokenut kiertotalouden ammattilainen. Hänellä on näyttöjä asiakkaiden kiertotalousliiketoiminnan edistämisestä ja kasvattamisesta useilla eri toimialoilla. Kiertotalouden liiketoimintamallit ja niihin liittyvät ohjauskeinot, selvitykset ja projektit ovat Riikan erityisosaamista. Riikka on lisäksi taitava kouluttaja, valmentaja ja motivoija, jolla on vuosien kokemus yritysten ja julkisen sektorin koulutuksista sekä erilaisten koulutusohjelmien tuottamisesta. Vuodesta 2018 lähtien Riikka on tuottanut palveluita oman yrityksensä Winton kautta, jonka asiakkaita ovat olleet mm. ympäristöministeriö, Hämeen liitto, FM-Haus ja useat ympäristöhuoltoalan yritykset.

riikka.kinnunen@kieriva.fi
043 850 0930

Mira Prykhodko

Asiantuntija

 
Mira opiskelee kestävää kehitystä Hämeen ammattikorkeakoulussa ja valmistuu ympäristöasiantuntijaksi. Profiloivina opintoina Mira on opiskellut ympäristöjohtamista ja meritekniikkaa. Kierivässä Mira toimii harjoittelijana. Miralle on tärkeää olla mukana luomassa uusia kestäviä toimintamalleja yhdessä yritysten kanssa. Itämeren suojelu on Miralle sydämen asia.

Satu Perjo

Projektikoordinaattori

 
Satu toimii Kierivässä projektikoordinaattorina. Erinomaisten projektinhallinta- ja organisointitaitojen lisäksi Satu tuntee hyvin yhteiskunta-alaa sekä seuraa aktiivisesti ajankohtaisia teemoja ja trendejä vastuullisuuden ympäriltä. Projektien lisäksi Satu työskentelee erilaisissa markkinointi- & viestintätehtävissä ja verkkokoulutusten parissa.
 

Ota yhteyttä meihin!

Kierivä Oy
Y-tunnus: 3146239-8
kieriva@kieriva.fi

riitta.haapanen@kieriva.fi
050 385 0805​

riikka.kinnunen@kieriva.fi
043 850 0930​

=
Vieritä ylös