LHKK kehittää vastuullisuusohjelmaansa yhdessä Kierivän kanssa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä (LHKK) kehittää vastuullisuusohjelmaansa yhdessä Kierivän kanssa. Vastuullisuusohjelman tarkoituksena on kiteyttää LHKK:n keskeiset vastuullisuusteemat, tavoitteet sekä mittarit kehitystyön pohjaksi. Ohjelma kokoaa eri sidosryhmien tarpeista lähtevät odotukset sekä LHKK:n kunnianhimoiset tavoitteet yhteen ohjelmaan.

– Olemme sitoutuneet vastuullisuuden, edelläkävijyyden ja yhteisöllisyyden arvoihin LHKK:ssa. Vastuullisuus on haluttu nähdä myös osana jokaisen opiskelijan ammattitaitoa. Opiskelijat vievät osaamista työpaikoille, mistä hyötyy koko seutukunta. LHKK haluaa olla edelläkävijä, joka etsii käytännön ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjuntaan ja resurssiviisaaseen kiertotalouteen yhdessä alueensa toimijoiden kanssa, LHKK:n yhtymäjohtaja Maaria Silvius sanoo.

– On ollut hienoa työskennellä yhdessä LHKK:n kanssa. Heillä on pitkään tehty ansiokasta kehitystyötä vastuullisuuden ja kiertotalouden parissa. Vastuullisuusohjelma auttaa myös viestimään tehdystä työstä ja tulevaisuuden tavoitteista entistä paremmin, jatkaa Riitta Haapanen Kierivästä.

Osoituksena pitkäjänteisestä työstä Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymälle (LHKK) myönnettiin myös ammatillisten oppilaitosten kestävän tulevaisuuden sertifikaatti alkuvuonna 2021 ensimmäisenä oppilaitoksena Suomessa.

Lisätietoja:

Riitta Haapanen

riitta.haapanen@kieriva.fi puh. 050 3850805

Scroll to Top