Asiakastyytyväisyyskyselyn satoa: Palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja sujuvasti

Kierivä toteutti ensimmäisen asiakastyytyväisyyskyselynsä yrityksen 3-vuotisen taipaleen kunniaksi. Suurin osa asiakkaistamme suosittelisi Kierivän palveluita ja erityisen tyytyväisiä oltiin projektien lopputulokseen ja sujuvaan yhteistyöhön. 

Kolme vuotta sitten perustimme Kierivän; vastuullisuuden ja kiertotalouden asiantuntija- ja konsultointipalveluita tarjoavan yrityksen, joka palvelisi asiakkaita ja auttaisi yrityksiä vastuullisuuden kentällä.  Kolmen vuoden jälkeen toimintamme on vakiintunut ja kasvanut, joten halusimme tarkistaa kompassista, onko suuntamme pysynyt oikeana. Kompassina toimii asiakastyytyväisyyskysely, jonka lähetimme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Asiakkaidemme kokemuksia Kierivästä

Vastaajista 88 % arvioi yhteistyön Kierivän kanssa kiitettäväksi tai erinomaiseksi. Meihin voi luottaa ja projektien yhteydenpito toimii meillä sujuvasti. Erityisesti arvostamme sitä, että 96 % asiakkaistamme antoi arvosanan kiitettävä tai erinomainen projektin lopputuloksesta.

Avoimissa kommenteissa asiakkaamme jakoivat kokemuksia Kierivästä. Saimme kiitosta hyvästä kontaktiverkostosta, joustavuudesta, sujuvuudesta ja yhteistyöstä.

Olen tyytyväinen Kierivän palveluun. Heillä on hyvä kontaktiverkosto joka oli meille suureksi avuksi.

Mutkatonta, sujuvaa ja oikea-aikaista yhteydenpitoa projektin aikana.

Todella ammattitaitoista ja osaavaa toimintaa. Ilo työskennellä teidän kanssanne!

”Joustavaa ja asiantuntevaa. Kiitos!”

Kierivän nettosuositteluindeksi (NPS) on 79

Kysyimme asiakkailtamme, kuinka todennäköisesti he suosittelisivat Kierivän palveluja. Vastausten pohjalta nettosuositteluindeksimme on 79, joka on erinomainen. Sen mukaan suurin osa asiakkaistamme suosittelee meitä mielellään muillekin.

Kierivän asiakastyytyväisyyskyselyn nettosuositteluindeksi (NPS) on 79. Kierivän asiakkaat suosittelisivat Kierivän palveluita mielellään.

Ajankohtaista tietoa ja asiakkaiden kuuntelua

Saatu palaute auttaa meitä kehittämään toimintaamme entistäkin paremmaksi. Tavoitteenamme on jakaa jatkossa enemmän tietoa ja ajankohtaista sisältöä kiertotaloudesta ja vastuullisuudesta verkostoillemme ja asiakkaillemme. Viestimme aiheista selkeästi ja ymmärrettävästi, ilman sanahelinää tai koukeroista kieltä.

Kiitämme lämpimästi kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme, jotka vastasivat kyselyyn ja ovat olleet mukana yrityksemme alkutaipaleella. Matka jatkuu, ja yhdessä edistämme vastuullista liiketoimintaa ja kiertotaloutta.

 

Kierivän kokeneet asiantuntijat ovat yrityksesi tukena vastuullisuusmatkallanne. Meillä on osaamista ja kokemusta useilta eri toimialoilta ja ymmärrämme yritysten ainutlaatuiset tarpeet. Autamme teidät vastuullisuustyön alkuun tai tulemme tueksi jo alkaneelle taipaleelle. Ota meihin yhteyttä ja kerro millaista tukea teidän yrityksenne tarvitsee.Voit myös tutustua kaikkiin palveluihimme. 

Kestävyysraportoinnin ja vastuullisuuden asiantuntija Riitta HaapanenRiitta Haapanen | Helsinki
riitta.haapanen@kieriva.fi
050 385 0805

 

 

Kestävyysraportoinnin, vastuullisuuden ja kiertotalouden asiantuntija Riikka KinnunenRiikka Kinnunen | Forssa
riikka.kinnunen@kieriva.fi
043 850 0930

 

 

Scroll to Top